App store Icon Pictogram app android App tekst

Verhuisbericht

Welkom bij Gellekom 4x4, uw Land Rover specialist in het midden van het land voor Onderhoud, Reparatie, APK, Diagnose, Preparatie en Advies. De klant en zijn Land Rover staan bij ons voorop en hopen door een open manier van communiceren en goede Service een langdurige relatie op te bouwen.

Door jarenlange ervaring in de land Rover branche kunnen wij elk type en bouwjaar onderhouden naar de wens van de klant. Land Rovers van 1948 t/m 2015 en hun eigenaren zijn bij ons van harte welkom.

Naast algemeen Onderhoud en Reparatie kunt u bij ons ook terecht voor alle denkbare Accessoires voor uw Land Rover. Vraag gerust om advies en/of naar de scherpe montage prijs. Onze showroom wordt momenteel gevuld met kwaliteits accessoires en onderdelen. 

Voor de moderne Land Rover rijders hebben we de laatste diagnose apparatuur in huis om een goede diagnose te stellen en ook deze High Tech Land Rovers te onderhouden.

Voor uitdagingen zoals de klassieke Land en Range Rovers met bijv corrosie problemen hebben wij ruime ervaring in huis om (deel)restauraties uit te voeren tegen vooraf heldere afspraken. Occasions                           Mini home pagina